Termék részletek


Alvikorr szürke RAL7001 1l

Alvikorr szürke RAL7001 1l
5 569 Ft
Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Inhibitív pigmentet is tartalmaz.
 • Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. Az ALVIKORR termékek bevonata fényálló, víz, olaj, lúg, só és ezek oldatainak tartósan ellenáll. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére.
  Alkalmazás: Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Az ALVIKORR zománcfestéket általában 2-3 rétegben alkalmazzák. A száraz rétegvastagság beltéren legalább 60-80 µm, kültéren min. 120 µm legyen. Az egyes rétegek felhordása között kb. 5 óra 20 oC száradási időt kell biztosítani.

  Ha a festés 20 oC alatti hőmérsékleten történik, a száradási idő arányosan meghosszabbodik:
  0 oC-on 10 nap
  5 oC-on 5 nap száradási időt kell biztosítani, és ez alatt az idő alatt nedvesség, eső és párásság sem érheti a bevonatot.

  A termék -5 oC-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell.

  Az ALVIKORR termékek felvitele mártással, ecseteléssel és szórással egyaránt végezhető. A legcélszerűbb felhordási mód az “airless” szórás.

  Hígítás: Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal lehetséges.
 • Cikkszám
  2150156
  Tömeg
  1,6 kg/db
Webáruház készítés