Termék részletek


Héra (Aquakolor) színezőpaszta 500 barna 0,5l

Héra (Aquakolor) színezőpaszta 500 barna 0,5l
 • Héra (Aquakolor) színezőpaszta 500 barna 0,5l
 • Héra (Aquakolor) színezőpaszta 500 barna 0,5l
2 099 Ft
Termék szín:

Kül-és beltéri diszperziós fal-és homlokzat festékek színezésére korlátlan mennyiségben használható, önmagában is alkalmazható homlokzat-és falfesték.

 • Az Aquakolor színezőpaszta a Fresco mészfesték frissen történő színezésére is kiválóan használható maximum 3% menyiségben.

  Hígithatóság szükség esetén vízzel.

   

  Felhasználási mód: Az Aquakolor színezőpasztát használat előtt, zárt állapotban alaposan felrázzuk, majd a színezni kívánt festékhez folyamatos keverés mellett kis mennyiségben adagoljuk. Amennyiben az Aquakolor színezöpasztát mint festéket kívánja használlni, akkor a vizes diszperziós homlokzat-és falfestéknél a szokott módon kell eljárni.
  Ilyenkor a felületet célszerű Héra Falfix diszperziós mélyalapozóval beereszteni, majd a felületet Aquakolor-ral két rétegben átfesteni.

   

  Száradási idő: 2 óra

   

  Átfesthetőség 23C°-on: 4 óra

  Fresco mészfesték színezése esetén a színezöpaszta megengedett mennyiségét (max 3%) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni. A színezett festéket tárolás nélkül, azonnal javasoljuk felhasználni.

   

  Felhasználhatósági idő: 2 év, bontatlan csomagolásban (5-25 C° hőmérsékleten tárolva).

  FAGYVESZÉLYES! Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl.Lazurán parketalakk hígító) távolítható el.
  Haználat után az edényt gondosan le kell zárni.

   

  Összetétel: töltőanyag, diszperziós kötőanyag, víz, pigmentek

   

  Veszélyesanyag tartalom: EU határérték erre a termékre (A/a)/30g/l(2010). Ez a termék legfeljebb 30g/l VOC-t tartalmaz.

   

  Biztonsági előírások: "D" tűzveszélyességi fokozatba tartozik. S2 gyermekek kezébe nem kerülhet.
  S23A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S38 ha a szellőzés elégtelen, megfelelő légzőkészüléket kell használni. S46 lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edény csomagolóburkolatot és a cimkét az orvosnak meg kell mutatni.


  A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelőséget vállalni.

 • Méret
  0,5 Liter
  Termék nevek
  Barna 500
  Gyári cikkszám
  221191
  EAN kód
  5995061633630
  Cikkszám
  5950010
  Tömeg
  680 g/db
Webáruház készítés