Termék részletek


Bondex satin 901 fenyő 2,5l

Bondex satin 901 fenyő 2,5l
 • Bondex satin 901 fenyő 2,5l
12 449 Ft

Selyemfényű fabevonó lazúr kültéri használatra,minden fatípusra.
Víztaszító
Ideális ajtók és ablakok kezelésére

 

 • Különleges tulajdonságok: Védelmet nyújt az ultaribolya sugárzással szemben.A termék tartós selyemfénye friss, újszerű megjelenést kölcsönöz a felületnek, a fa erezete látható marad.A termékkel kezelt felület tisztántartása könnyebb. Védelmet nyújt a kékfoltosodás és penész ellen. Kültéren a szintelen változatot kizárólag szinezett alapozó festés /BONDEX MATT, BONDEX SATIN ill.BONDEX SUPERIOR/ után ajánlott feldordani.

   

  A felület előkészítése: A felületnek tisztának és száraznak és tömörnek kell lennie. Megengedett nedvességtartalom puhafa esetén 15%,keményfánál 12%. A penész és a kékfoltosodás nyomait el kell távolítani.az előzetesen már festett, vagy lakkozott felületeket csiszoljuk le a nyárs fáig. A hatékony védelem elérése érdekében a kezeletlen hordjunk fel BONDEX Preserve fakonzerválót.


  Felhordás: Használat előtt alaposan keverjük fel. Ne hígitsuk. Ecsettel vagy festékszóróval 2-3 réteget kell felhordani. Ne használjuk 5C° alatti hőmérsékleten vagy 80% relatív páratartalom felett. A Satin szintelen változata csak más szinű termékek világosításara (max.25%-os arányban), vagy utólsó bevonó rétegként használható.

   

  Felhordó szerszámok: Ecset vagy szórópisztoly.

   

  Száradási idő: ( 23 C° hömérsékleten és 60%-os relatív páratartalom esetén) 4-6 óra múlva lesz érintére száraz. Újabb réteg kb.16 óra elteltével hordható fel.

   

  Szerszámok megtisztítása: Lakkbenzinnel vagy Trinát szintetikus hígítóval.

   

  Tárolás: Szorosan lezárt edényben.

   

  Eltarthatósági idő: fagytól és hőtől védve az eredeti bontatlancsomagolásban legalább 5-évig. A gyártási idő(nn/hh/éé)a vonalkódos cimkén található.

   

  Tartalmaz: Nafta (ásványiolaj),hidrogénezett nehéz R52/53 Ártalmas a vizi szervezetekre,a vizi környezetben hosszantartó károsodást okozhat R66 ismételt expozició a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.Szenzibilizáló anyagot(2-butanon-oxim,Kobalt-karboxilát,Metil-(1,2,2,6,6-pentametil-4piperidil)-szebacát tartalmaz.Túlérzékeny személynél alergiás reakciót válthat ki.S2 Gyermek kezébe nem kerülhet.S23 A keletkező gőzt permetet nem szabad belélegezni.S24 A bőrrel való érintkezés kerülendő.S29 Csatornába engedni nem szabad.S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordúlni,az edényt/csomagolóburkolatot és a cimkét az orvosnak meg kell mutatni.S61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását.Lásd a külön használatiutasítást /biztonsági adatlapot.

  Figyelem: A terméket átitatott rongyoknál spontán öngyulladás következhet be.EU határérték erre a termékre(kat.A/e):400g/l(2010).Ez a terméklegfeljebb 399g/l VOC-t tartalmaz.

 • Méret
  2,5 Liter
  Gyári cikkszám
  329215
  EAN kód
  5702160308815
  Cikkszám
  5950608
  Tömeg
  2,543 kg/db
Webáruház készítés