Termék részletek


Héra diszperzit mennyezet- és falfesték fehér 14l

Héra diszperzit mennyezet- és falfesték fehér 14l
4 599 Ft
LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

* Hígithatóság: Vízzel hígítható (szükség esetén max. 10 % vízzel az első réteg felvitelénél, a második ill. a harmadik rétegben hígítani max. 5 % vízzel)
* Kiadósság: 8-9 m2/liter
* Átfesthetőségi idő: 2 óra
* Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
 • JELLEMZŐK

  Könnyen felhordható, jó fedőképességű, magas fehérségű beltéri falfesték. Matt bevonata kellemes megjelenést kölcsönöz a falnak. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.
  MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

  Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkartonra, fűrészporos tapétára közvetlenül felvihető.
  FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

  A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines, vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre TRIGLETT beltéri porglett, SZÓRHATÓ glett és TRILAK TÜKÖRGLETT használata javasolt. Új, ill. friss vagy erősen nedvszívó vakolatfelületeket, betont, TRIGLETT beltéri porglett vagy gipszes glett alkalmazása után a fal szívóképességét DISZPERZIT beltéri alapozóval kell kiegyenlíteni. Festés előtt a felületet vízzel meg kell nedvesíteni. A festés során sem a festék, sem a festendő fal, sem a helyiség levegőjének hőmérséklete ne legyen +5ºC alatt. Az egyes rétegek felvitele között min. 2 óra száradási időt kell biztosítani.
 • Méret
  14 Liter
  Gyári cikkszám
  282925
  EAN kód
  5996281033408
  Cikkszám
  5990497
  Tömeg
  21,739 kg/db
Webáruház készítés