Termék részletek


Lazurán aqua vastaglazúr brazil mahagóni 0,75l

Lazurán aqua vastaglazúr brazil mahagóni 0,75l
3 649 Ft

Kül- és beltéri fafelületek (ajtó, lambéria, kerti bútor stb.) bevonására alkalmas. A lazúr áttetsző védőfilmet képez a fa felületén, és hosszú időn át, védi a fát az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Gomba-, és rovarkár ellen LAZURÁN Oldószermentes faanyagvédőszerrel vagy LAZURÁN Univerzális faanyagvédőszerrel kell a fát kezelni.

 • Felhasználási mód: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.
  A festéket használat előtt alaposan fel kell keverni. A festést puhaszőrű, lapos ecsettel a fa szálirányában kell felhordani egy vagy két rétegben. Az egyes rétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt kell biztosítani.


  Egyes fafajtákból olyan színezékek oldódhatnak ki, amelyek a kívánt esztétikai hatást nagyon lerontják. Bizonyos fafajták késleltetik a festék száradását. Célszerű ezért előzetes próbát végezni. A különböző színek, a fa színének, szívóképességének, erezetének, a festés rétegvastagságának függvényében eltérhetnek a színkártyától.


  A különböző színek a fa alapszínének és szívóképességének függvényében eltérhetnek a színkártya színeitől, így minden esetben javasoljuk kis felületen próbafestés elvégzését.


  Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitróhígító) távolítható el.


  Higíthatóság: Szükség esetén vízzel max. 3% vízzel.


  Kiadósság: 9 m2, egy rétegben (0,75 literes kiszerelés)


  Felhasználási idő: 2 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)


  Száradási idő: 2 óra


  Sűrűség: min %: 1, 03 g/cm3


  Nem illóanyag tartalom: min. 32% (120°C/2 óra)


  Felépítés: víz, diszperziós kötőanyag, fényálló pigment, vízlepergető adalék, segédanyagok


  Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!


  Veszélyesanyag tartalom: Etil-diglikol: 4-5%


  Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2007/2-00322
  Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

 • Méret
  0,75 Liter
  Gyári cikkszám
  321014
  EAN kód
  5996281052898
  Cikkszám
  5960641
  Tömeg
  890 g/db
Webáruház készítés