Termék részletek


Platinum falfény színtelen 1l

Platinum falfény színtelen 1l
1 449 Ft
Selyemfényű mosható bevonat a falak védelmére. A Platinum selyemfényű falfény a beltéri festett falak tartós védelmét biztosítja, használatával mosható felületek alakíthatók ki.
 • Száradási idő 2-4 óra (20°-on).
  Átfesthetőség: 2-4 óra (20°-on).
  Tárolás: 5-25 °C-on. Fagyveszélyes.
  Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 24 hónapig.
  Alkalmazás: hengerezéssel, ecsettel, szórással Alap: frissen felhordott Poli-Farbe Platinum diszperziós falfesték, vagy korábban felhordott, de megfelelő állapotú és minőségű diszperziós falfesték.
  Javasolt rétegszám: 2 réteg Platinum selyemfényű falfény.
  Higítás: vízzel legfeljebb 5%-ban a felhordás módjától függően, illetve a száradási idő növelés céljából.
  Kiadósság: 8-10 m2/liter rétegenként.
  Alkalmazási terület: Használatát beltéri, elsősorban diszperziós falfestékkel pl. Poli-Farbe Platinummal festett falakra javasoljuk. A lakkozást célszerű a festést követően elvégezni. Régebben festett felületek lakkozása során sérülés- és pormentes tiszta alap esetén lehetséges esztétikus felületet kialakítani. A lakkozástól a fal eredeti színe kissé megváltozhat, ezért javasoljuk a próbalakkozás elvégzését.
  Alkalmazás:
  hengerezéssel, ecsettel, szórással Alap: frissen felhordott Poli-Farbe Platinum diszperziós falfesték, vagy korábban felhordott, de megfelelő állapotú és minőségű diszperziós falfesték.

  Felhasználás: A Platinum selyemfényű falfényt használat előtt gondosan fel kell keverni. Frissen festett felület esetén a lakkozás a festék megszáradását követően elvégezhető. A régebbi festésnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lenni. A felületre 2 réteg felhordása szükséges a megfelelő minőség érdekében. A felhordást rövid szőrű velúrhengerrel célszerű végezni nedves a nedvesre toldással, függőleges majd vízszintes eloszlatással, hogy a szakaszok egyenletes selyemfényt kapjanak. Az egyenetlenül felhordott lakk a fal fényfoltosságát idézheti elő. A 2. réteget az első réteg száradását követően lehet felhordani. A lakkozást 10°C alatt és 25°C felett ne végezzük. A használt eszközök a lakkozás után közvetlenül vízzel elmoshatók. A megszáradt lakk csak agresszív oldószerekkel, pl. nitrohígítóval távolítható el.
 • Cikkszám
  4900176
  Tömeg
  1200 kg/db
Webáruház készítés