Termék részletek


Platinum iringó I50 5l

Platinum iringó I50 5l
8 639 Ft
A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestékek először 2006-ban jelentek meg a boltok polcain melyek nem tartalmaznak hozzáadott formaldehidet!
 • Száradási idő: 2 óra.
  Átfesthetőség: 2 óra után.
  Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
  Minőségét megőrzi: Eredeti, bontatlan csomagolásban, gyártástól számított 24 hónapig.
  Alkalmazás: Ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.
  Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg.
  Higítás: Ha a felhordás módja szükségessé teszi, legfeljebb 10%-ban vízzel.
  Kiadósság: 15-20 m2/l 1 rétegben.

  Alkalmazási terület:
  Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!
  Alkalmazás:
  Ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.
  Felhasználás:
  A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por-, olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd Platinum mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl.: gipszkartonnál, glettelt felületeknél) alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb.: 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.
 • Cikkszám
  4900099
  Tömeg
  7,7 kg/db
Webáruház készítés