Termék részletek


Széria kültéri glett 5kg

Széria kültéri glett 5kg
1 489 Ft
SZÉRIA KÜLTÉRI GLETT:
0-3 mm rétegvastagságig
Gyárilag készre kevert cement alapú falsimító szárazhabarcs, fagyálló kültéri, és beltéri kézi
felhasználásra.
  • Alkalmazás: Kiválóan alkalmazható betonfalak illetve cement kötÕanyagú vakoltfelületek glettelésére. A beton vagy vakolattal ellátott alapfelületnek minimum 14 naposnak kell lennie. Nedvességtartalma 3-4 m%, szilárdsága legalább Hvh 10-es minõségnek megfelelõ legyen. Erõsennedvszívó aljzatok esetén mélyalapozó használata szükséges. Alkalmazásával sima, fehér és repedésmentes felületet érhetünk el.
    Felhasználás: A megmunkálandó felületrõ a laza, porló részeket, port, szennyezõdést
    távolítsuk el, és a felületet enyhén nedvesítsük be. Tegyünk kb. 9 liter szobahõmérsékletű vizet egy tiszta edénybe, és lassan szórjuk bele a 25kg glettet (1 kg gletthez kb. 0,35 liter víz szükséges). Rövid beszívódási idõ után keverõszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. Kisebb mennyiségű felhasználás esetén az elõzõekben leírt szárazanyag/víz keverési arány megtartása mellett a keverést végezhetjük vakolókanállal, vagy spatulyázóval is. Durva felületi egyenetlenségek és repedések esetén az elsõ ütemben a nagyobb hibákat javítsuk ki, majd a második ütemben
    tegyük a felületet egyenletessé. Felhasználása +5oC alatti és +25oC felettihõmérséklet esetén nem javasolt. Takarással védeni kell a felületet a közvetlen napsugárzástól és az erõs széltõl. A felhasználás során gondoljunk az éjszakai fagyokra is. A már kötésben lévõ anyagot sem
    hígítani, sem egy új keveréshez felhasználni nem szabad. Idegen anyag hozzáadása nem javasolt.
    Műszaki adatok Felhasználható Bontatlan zsákban a gyártástól számított kb. 9 hónapig.
    Gyártás ideje: Leolvasható a zsák oldalán.
    Tárolás: Fedett, száraz, hűvös helyen.
    Anyagszükséglet: Kb. 0,5-2 kg/m2 felülettõl és rétegvastagságtól függõen.
    Bedolgozhatóság: 100-120 perc.
  • Cikkszám
    5650010
    Tömeg
    5 kg/db
Webáruház készítés