Bondex satin 907 dió 2,5l

Bondex satin 907 dió 2,5l
Bondex satin 907 dió 2,5l
Bondex satin 907 dió 2,5l
Bondex satin 907 dió 2,5l

Selyemfényű fabevonó lazúr kültéri használatra,minden fatípusra.
Víztaszító
Ideális ajtók és ablakok kezelésére

 

12 449 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Különleges tulajdonságok: Védelmet nyújt az ultaribolya sugárzással szemben.A termék tartós selyemfénye friss, újszerű megjelenést kölcsönöz a felületnek, a fa erezete látható marad.A termékkel kezelt felület tisztántartása könnyebb. Védelmet nyújt a kékfoltosodás és penész ellen. Kültéren a szintelen változatot kizárólag szinezett alapozó festés /BONDEX MATT, BONDEX SATIN ill.BONDEX SUPERIOR/ után ajánlott feldordani.

 

A felület előkészítése: A felületnek tisztának és száraznak és tömörnek kell lennie. Megengedett nedvességtartalom puhafa esetén 15%,keményfánál 12%. A penész és a kékfoltosodás nyomait el kell távolítani.az előzetesen már festett, vagy lakkozott felületeket csiszoljuk le a nyárs fáig. A hatékony védelem elérése érdekében a kezeletlen hordjunk fel BONDEX Preserve fakonzerválót.


Felhordás: Használat előtt alaposan keverjük fel. Ne hígitsuk. Ecsettel vagy festékszóróval 2-3 réteget kell felhordani. Ne használjuk 5C° alatti hőmérsékleten vagy 80% relatív páratartalom felett. A Satin szintelen változata csak más szinű termékek világosításara (max.25%-os arányban), vagy utólsó bevonó rétegként használható.

 

Felhordó szerszámok: Ecset vagy szórópisztoly.

 

Száradási idő: ( 23 C° hömérsékleten és 60%-os relatív páratartalom esetén) 4-6 óra múlva lesz érintére száraz. Újabb réteg kb.16 óra elteltével hordható fel.

 

Szerszámok megtisztítása: Lakkbenzinnel vagy Trinát szintetikus hígítóval.

 

Tárolás: Szorosan lezárt edényben.

 

Eltarthatósági idő: fagytól és hőtől védve az eredeti bontatlancsomagolásban legalább 5-évig. A gyártási idő(nn/hh/éé)a vonalkódos cimkén található.

 

Tartalmaz: Nafta (ásványiolaj),hidrogénezett nehéz R52/53 Ártalmas a vizi szervezetekre,a vizi környezetben hosszantartó károsodást okozhat R66 ismételt expozició a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.Szenzibilizáló anyagot(2-butanon-oxim,Kobalt-karboxilát,Metil-(1,2,2,6,6-pentametil-4piperidil)-szebacát tartalmaz.Túlérzékeny személynél alergiás reakciót válthat ki.S2 Gyermek kezébe nem kerülhet.S23 A keletkező gőzt permetet nem szabad belélegezni.S24 A bőrrel való érintkezés kerülendő.S29 Csatornába engedni nem szabad.S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordúlni,az edényt/csomagolóburkolatot és a cimkét az orvosnak meg kell mutatni.S61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását.Lásd a külön használatiutasítást /biztonsági adatlapot.

Figyelem: A terméket átitatott rongyoknál spontán öngyulladás következhet be.EU határérték erre a termékre(kat.A/e):400g/l(2010).Ez a terméklegfeljebb 399g/l VOC-t tartalmaz.

Adatok
Méret
2,5 Liter
Gyári cikkszám
329194
EAN kód
5702160308778
Cikkszám
5740056
Tömeg
2,543 kg/db
Webáruház készítés