Farbex "Mattlatex" kültéri homlokzatfesték- 10 L

Farbex "Mattlatex" kültéri homlokzatfesték- 10 L
Farbex “Mattlatex”, kül, és beltéri univerzális falfesték.
Nem kérek plusz szolgáltatást
"Törékeny csomag" biztosítás díja +2 000 Ft
13 949 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Megnövelt tartósságot és kopásállóságot biztosít a festett burkolatnál. Ellenáll az intenzív ismételt mosásnak (nedves kopásállóság – 1 osztály a DSTU EN 13300 szerint). Ellenáll az időjárásnak és a nedvességnek. Nagy felületű páraáteresztő képességet biztosít (a DSTU EN 1062 szerint). Olyan matt felületet hoz létre, amely teljes mértékben lehetővé teszi a falak “lélegzését”. Eredményesen elrejti a mikrorepedéseket a festett felületen. Nagy a fedőképessége. Könnyen alkalmazható, nem képez beáramlást és festés közben nem „permetez”.

Beltéri felületek ásványi anyagok (gipsz, gitt, tégla, beton), gipsz és fa felületek, tapéták papír és üvegszál alapú festésére, valamint az épületek homlokzatainak festésére szolgál.

Ajánlott falak és mennyezetek festésére száraz és nedves helyiségekben, nagy üzemi terhelés mellett, valamint nagy kopásállóságot igénylő felületek (irodai és lakóhelyiségek, szállodák, éttermek, üzletek, orvosi, óvodai és oktatási intézmények, középületek) festésére, valamint lakó-, ipari, közigazgatási, kereskedelmi, raktári épületek homlokzatainak festésére.
Adatok
Cikkszám
1870010
Tömeg
14,47 kg/db
Webáruház készítés