Héra prémium clean angyali érintés 4l

Héra prémium clean angyali érintés 4l
Héra prémium clean angyali érintés 4l
Héra prémium clean angyali érintés 4l
Héra prémium clean angyali érintés 4l
Igényes megjelenésű belső falfelületek festéke.
A Héra megalkotta egyedülálló, valóban mosható falfestékét, mellyel nem okoznak többé problémát a makacs szennyeződések. Legyen szó ketchupról, mustárról, olajról, narancsléről, cékláról vagy kilöttyent tejről, a Héra Cleannel festett falfelületről egyetlen mozdulattal eltávolítható a fölt. Ráadásul több ezer színben elérhető, így egészen biztosan megtalálja a lakásához legjobban illőt.
8 849 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Jellemzők:
dörzsölés és mosásálló
ötvözi a kerámia tartósságát, a korszerű, magas minőségű összetevőkkel.
kiválóan ellenáll különféle tisztító és fertőtlenítő szerek hatásának
a bevonat hipoallergén

Milyen felületekre a legjobb?
Cement, mész-cement vakolat, beton-gipszkötésű glettel bevont felületek, továbbá üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyezetek betéri festéke.

A termék alkalmazása:
A felületnek hordképesnek,száraznak, portól, tapadó szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A kisebb felületi hibákat javítsuk PROGOLD TÜKÖRGLETT-tel, a nagyobb kitöréseket, felületi hiányosságokat pedig az alapfelület anyagával. Ezt követően vonjuk át a felület teljes mértékben PROGOLD TÜKÖRGLETT-tel. Száradást követően csiszoljuk meg a felületet, majd portalanítás után alkalmazzunk HÉRA FALFIX mélyalapozót a teljes felületen. Száradást követően hordjuk fel a festéket 2 rétegben mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhengerrel, ecseteléssel, vagy airless szóróberendezéssel. A rétegek között tartsunk min. 3 óra száradási időt.
Adatok
Cikkszám
4400438
Tömeg
5,3 kg/db
Webáruház készítés