Héra Clean&Style 4L- Homokdűne

Héra Clean&Style 4L- Homokdűne
Héra Clean&Style 4L- Homokdűne
Héra Clean&Style 4L- Homokdűne
Héra Clean&Style 4L- Homokdűne
Igényes megjelenésű belső falfelületek festéke.
A Héra megalkotta egyedülálló, valóban mosható falfestékét, mellyel nem okoznak többé problémát a makacs szennyeződések. Legyen szó ketchupról, mustárról, olajról, narancsléről, cékláról vagy kilöttyent tejről, a Héra Cleannel festett falfelületről egyetlen mozdulattal eltávolítható a fölt. Ráadásul több ezer színben elérhető, így egészen biztosan megtalálja a lakásához legjobban illőt.
Nem kérek plusz szolgáltatást
"Törékeny csomag" biztosítás díja +2 000 Ft
12 509 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Jellemzők:
dörzsölés és mosásálló
ötvözi a kerámia tartósságát, a korszerű, magas minőségű összetevőkkel.
kiválóan ellenáll különféle tisztító és fertőtlenítő szerek hatásának
a bevonat hipoallergén

Milyen felületekre a legjobb?
Cement, mész-cement vakolat, beton-gipszkötésű glettel bevont felületek, továbbá üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyezetek betéri festéke.

A termék alkalmazása:
A felületnek hordképesnek,száraznak, portól, tapadó szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A kisebb felületi hibákat javítsuk PROGOLD TÜKÖRGLETT-tel, a nagyobb kitöréseket, felületi hiányosságokat pedig az alapfelület anyagával. Ezt követően vonjuk át a felület teljes mértékben PROGOLD TÜKÖRGLETT-tel. Száradást követően csiszoljuk meg a felületet, majd portalanítás után alkalmazzunk HÉRA FALFIX mélyalapozót a teljes felületen. Száradást követően hordjuk fel a festéket 2 rétegben mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhengerrel, ecseteléssel, vagy airless szóróberendezéssel. A rétegek között tartsunk min. 3 óra száradási időt.
Adatok
Cikkszám
4400443
Tömeg
5,3 kg/db
Webáruház készítés