Lazurán aqua (vizes) oldószermentes faanyagvédőszer 5l

Lazurán aqua (vizes) oldószermentes faanyagvédőszer 5l

Gombásodás, rovarok elleni védelem.
Alkalmazási terület: Vizes alapú megelőző faanyagvédőszer, fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok elleni tartós védőszere. Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal és rovarokkal szembeni megelőző védelmére szolgál. A faanyag rostjai közé mélyen beszívódik, azokon erősen megtapad.

Nem kérek plusz szolgáltatást
"Törékeny csomag" biztosítás díja +2 000 Ft
24 070 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szer külső és belső térben egyaránt használható. A fa felületén nem képez filmréteget, a fa erezete látható marad. A fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félilajjal vagy Lazurán Lenolajkencével kell pórustömíteni. A termék már lakkozott, festett fafelületen közvetlenül nem alkalmazható, csak azok teljes eltávolítása után.


Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezetének, valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.


Felhasználási mód: A már festett felületről a bevonatot csiszolással vagy festéklemaróval tökéletesen el kell távolítani. A gyári csomagolású szer hígítása a beállított hatóanyag-tartalom miatt nem megengedett. Az alaposan felkevert Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer felhordása történhet ecseteléssel, hengerezéssel, mártással, telítéssel, de szórással védőkezelni tilos.


A hatásos védelem eléréséhez 1m2 fafelületre legalább 200ml Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszert kell felhordani.


Ez a mennyiség általában két rétegben történő felhordással vihető fel. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A védőkezelés után a felületet csiszolni nem szabad. A fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolajjal vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni.


A teljesen megszáradt felületet oldószeres, vagy vizes fedő-, vagy lazúr festékkel, vagy színtelen lakkal kell átvonni (Lazurán selyemfényű vastaglazúr, Lazurán magasfényű vastaglazúr, Lazurán Extra Tartós vastaglazúr , Lazurán selyemfényű vékonylazúr / Lignodekor Vékony Lazúr, Trinát zománc, Trinát lakk, Trinát Aqua stb.)


Higíthatóság:  A beállított hatóanyag-tartalom miatt nem megengedett.


Kiadósság: 10 m2, egy rétegben (1 literes kiszerelés) 50 m2, egy rétegben (5 literes kiszerelés)


Felhasználási idő:  1 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)


Száradási idő:  2 óra


Sűrűség: 1,00g/cm3


Nem illóanyag tartalom: min. 10 % (120°C/2 óra)


Felépítés: víz, biocid, műgyanta


Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: 3-Jód-2-propinil-N-butil-karbamát - 0,75% Cipermetrin cisz/transz - 0,1%
Hatósági engedélyek: ÉME eng. sz.: A-193/2006


Biztonsági előírások: S 1/ 2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 29 Csatornába engedni nem szabad. S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/ arcvédőt kell viselni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni. S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

Adatok
Méret
5 Liter
Gyári cikkszám
221557
EAN kód
599506162221
Cikkszám
5950719
Tömeg
5,47 kg/db
Webáruház készítés