Protect-B combi hangya csalétek 3db

Protect-B combi hangya csalétek  3db
PROTECT® Combi hangyairtó csalétek Felhasználható: Kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a hangyák kedvelnek. A szer egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy az emberek és a háziállatok véletlen-szerűen fogyasszanak a termékből.
Nem kérek plusz szolgáltatást
"Törékeny csomag" biztosítás díja +2 000 Ft
1 219 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Használati utasítás:

A csalétket tartalmazó mű-anyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztó-korongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!

A tartós hatás érdekében célszerű a csalétek állomást hosszabb ideig egy helyen használni. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a PROTECT® fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.

Figyelmeztetés:

Gyermekek által hozzá nem férhető helyen, élelmiszerektől, gyógyszerektől elkülönítve kell tárolni! Használat után szappanos vízzel kezet kell mosni. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Esetleges mérgeződéskor vagy annak gyanúja esetén orvoshoz kell fordulni! A csomagoló anyag és a szer esetleges maradéka a háztartási szemétbe tehető. R 52 Ártalmas a vízi szervezetekre. S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S 29 Csatornába engedni nem szabad.
Adatok
Cikkszám
1300042
Tömeg
300 g/db
Webáruház készítés