Trikolor Standolit olajfesték 500 barna 0,75l

Trikolor Standolit olajfesték 500 barna 0,75l

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek bevonására szolgáló környezetkímélő, gyorsan száradó olajfesték (ólmot nem tartalmaz, környezetbarát).

Nem kérek plusz szolgáltatást
"Törékeny csomag" biztosítás díja +2 000 Ft
4 770 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Alkalmazási terület: Megfelelően előkészített, alapozott kül- és beltéri fafelületek és vas, ill. acélfelületek (kerítés, csövek) festésére használható. Bevonata az időjárás behatásainak ellenáll. Trinát univerzális alapozóval, Trinát Mesteralapozóval keverve szép fehér, matt bevonat alakítható ki, fafelületek alapozására. Nyílászárók átvonó festésénél Trinát magasfényű zománcfestékkel, Trinát selyemfényű zománcfestékkel vagy Trinát matt zománcfestékkel 1: 1 arányban való keverése ajánlatos az összetapadás elkerülésére.


Felhasználási mód: A légszáraz fát beeresztjük Lazurán univerzális faanyagvédőszerrel vagy Lazurán félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán lenolajkence beeresztő és pórustömítővel. Az egyenetlenségeket Diszperziós mélyedéstapasz, Trinát mestertapasz segítségével szüntetjük meg.
Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés, portalanítás és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni. Az egyenetlenségeket Trinát mestertapasszal ajánlatos megszűntetni. Az így előkészített felületekre két rétegben ecsetelik, hengerezik vagy szórják fel az olajfestéket, 24 óra száradási idő közbeiktatásával.


Felújító jellegű munkáknál az olajfestékkel vagy Trinát zománcokkal bevont, ép, sértetlen felületek csiszolást, portalanítást követően a termékkel átvonhatóak.


Használat előtt a festéket - a felületen esetleg keletkezett bőrréteg eltávolítása után - alaposan felkeverjük.

Higíthatóság: Lenolajkencével max. 4%-ban


Kiadósság: 10 m2 / L (függ a színtől, a felhordási módtól és a bevonandó felülettől)


Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)


Száradási idő: porszáraz: 12 óra száraz: 24 óra


Sűrűség: 1,44-1,85 g/cm3


Nem illóanyag tartalom: 84-96% (120°C/2 óra)


Felépítés: műgyanta, töltőanyagok, pigmentek


Tűzvédelmi előírások: "C" Tűzveszélyességi fokozatba tartozik.


Veszélyesanyag tartalom: Benzin, (olajtermék), hidrogénezett nehéz. Etil-metil-ketoxim. Kobalt-karboxilát. Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim, kobalt-karboxilát) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.


Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 97/5-01335


Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

Adatok
Méret
0,75 Liter
Gyári cikkszám
290302
EAN kód
2996281037956
Cikkszám
5950327
Tömeg
1,325 kg/db
Webáruház készítés